marți, 18 august 2015

Scoala primara Ana Lugojana - scoala faina in Titan

Pana cand ma mobilizez sa-mi reiau obiceiul bun si relaxant de a scrie pe blogul semi-abandonat de un an, am o urgenta. Caut scoala pentru Matei, care trece in clasa 1 si pe care nu il mai pot lasa la scoala curenta. Si, pentru ca mi s-a recomandat sa il duc in scoli cu clase cu putini copii, m-am orientat catre particulara. Si am gasit una super faina in Titan, pe Ilioara, recomandata de mama unei colege de-a lui Matei care a fost la una din gradinitele lor si a fost super multumita (mai ales ca fetita nu e tocmai un copil easy-going, din aceeasi categorie cu Matei). Dupa aceea am mai auzit si de la alti parinti numai de bine, iar cand am vizitat-o mi-a placut tare si aspectul, si directoarea open-minded, si cv-ul invatatoarei care ar prelua clasa 1 (are 37 de ani si 16 ani experienta).

Scoala se numeste Ana Lugojana, e pe Ilioara, chiar langa poligon, aproape de metroul Grigorescu. Au bucatarie proprie, totul e nou, au 5 optiuni de program, poti sa iei copilul la 12, la 16, la 18.30. Au mesele incluse, engleza zilnic, iar taxele sunt mai mult decat civilizate (intre 850 si 1250 lei, in functie de program). Taxa de inscriere e de 500 lei si se scade din taxa pentru prima luna, taxa de scolarizare se plateste lunar. Dupa cum spuneam, mai mult decat civilizat pentru o scoala particulara (si am vazut destule). Scoala e noua, dar oamenii au gradinite de 5 ani si experienta destula.

Clasa pregatitoare inteleg ca e plina de copii inscrisi (maximul e de 15 copii), mai sunt insa locuri la clasa 1. Eu zic ca pentru parintii care nu sunt foarte multumiti de scoala copiilor si platesc si afterschool dupa aceea e o varianta foarte buna scoala aceasta. Ce mi-a mai placut foarte tare e ca proprietara scolii si a celor 3 gradinite e pasionata de mancarea sanatoasa si in consecinta meniul e cat se poate de bun (asta mi-au spus parintii si apoi cei de la scoala).

Pentru noi ar fi minunat sa se formeze aceasta clasa (mai e nevoie de minim 4 copii), chiar m-am indragostit de locul acela, e tare cald si prietenos. Asa ca, daca stiti parinti interesati, spuneti-le si lor, va rog. Multumesc :)

p.s. Site-ul scolii e aici. Nu scrie nimic de clasa 1, dar exista.