marți, 2 iunie 2015

Miere de salcam de la Campulung

Eu de doi ani iau miere de la unchiul meu care s-a apucat de apicultura ca hobby si ca sa avem ce manca tot neamul ca suntem mari consumatori de produse apicole. Primii doi ani nu ne-a ajuns nici noua ce a produs (anul trecut a fost si un an prost pentru miere din cauza ploilor, mai ales la salcam si tei), anul acesta are ceva surplus si vreau sa il ajut sa il vanda. Acum tocmai a scos 200 kg de miere de salcam, vreo 10-15 imi tin eu ca anul trecut nu am apucat decat un borcan, dar a fost cel mai bun borcan din viata mea, restul se vinde cu 30 lei/kg. Mierea e ambalata in borcan de sticla de 0.5 si 1 kg si se afla la mine. Pentru comenzi mai mici de 3 kg se poate ridica de la mine din Titan, comenzile mai mari de 3 kg se livreaza gratuit in Bucuresti (sau prin curier, dar transportul costa 10 lei daca sunt numai 1-2 kg).

Am facut si pagina de Facebook aici, dati un like ca acolo o sa anunt cand apare si mierea de tei, floarea soarelui si poliflora.

In imagine este singurul borcan de miere de floarea soarelui care a supravietuit de anul trecut (intre timp l-am terminat si pe asta), am pus imaginea ca sa vedeti cum arata o miere cu adevarat naturala dupa 8 luni de stat in camara. In cazul in care mai e cineva care nu stie, mierea naturala se cristalizeaza obligatoriu (poliflora, floarea soarelui, rapita etc), mai putin cea de salcam care ramane lichida complet.

Cui ii trebuie sa imi scrie pe pagina de FB sau sa-mi dea mail la olivia.pamfil @ gmail.com.