duminică, 16 februarie 2014

Lansare de gama: unturi de shea terapeutice si parfumate de la Olivo

http://biobunatati.ro/category.php?id_category=265

Sunt foarte mandră să vă prezint noua gamă de unturi de shea cu uleiuri esențiale Olivo. Sunt primele produse cosmetice Olivo, noi până acum având în gamă numai uleiuri și ingrediente cosmetice. Sunt realizate într-un atelier cosmetic românesc de renume (respectiv de producătorii parfumurilor 100% naturale Les Essences d'Amelie) și înlocuiesc gama Naturafrica. Cu această gamă am vrut să obținem produse care păstrează proprietățile extraordinare ale untului de shea, însă sunt mult mai ușor de întins pe piele și se absorb mai rapid, plus că miros mult mai bine. Se adaugă la aceste avantaje și cele date de proprietățile de elasticizare ale uleiului de jojoba și proprietățile terapeutice ale fiecărui ulei esențial în parte.

Untul de shea Olivo este obţinut din seminţele de shea recoltate în Africa de Vest şi presate prin metode tradiţionale. Untul de shea cu ulei esențial conţine 80% unt de shea pur rafinat prin metode mecanice, 18% jojoba bio şi 2% ulei esențial. Nu conţine niciun alt adaos, este 100% natural.
Are un conţinut ridicat de vitamina A şi E, ceea ce îi conferă o eficienţă ridicată în regenerarea celulelor şi efecte anti-îmbătrânire. Este unul din cele mai cunoscute şi eficiente produse de hidratare a pielii. Efectele sale se observă după numai câteva zile de întrebuinţare, dând pielii un aspect mai moale şi mai tânăr.

Gama cuprinde 4 produse, diferențiate de uleiul esențial conținut:

Untul de shea cu ylang ylang are puternice efecte antirid. Este recomandat pentru utilizare ca masaj facial sau cremă de noapte. Are un miros foarte plăcut, uleiul de ylang fiind cunoscut și pentru proprietățile sale afrodisiace dar și ca ingredient în parfumuri.


Untul de shea cu lavandă are puternice efecte vindecătoare pentru piele. Este recomandat pentru tratarea arsurilor, iritaţiilor, înţepăturilor de insecte, rănilor, tăieturilor.
Este preferatul meu, îl folosesc ca și cremă de mâini și corp dar și pentru pielea copiilor.

Untul de shea cu tea tree are puternice efecte antiseptice. Este recomandat pentru utilizare împotriva acneei şi pentru prevenirea iritaţiilor pielii. Se poate folosi pentru eczeme, dermatite, dermatite de scutec.
Cred ca poate fi folosit și ca remediu împotriva nasului înfundat, datorită mirosului specific (asemănător eucaliptului, dar nementolat).

Untul de shea cu portocală se potriveşte tuturor tipurilor de piele şi are efecte antibacteriene, de curăţare şi regenerare a pielii şi de eliminare a petelor de pe piele. Este recomandat pentru utilizare ca peeling sau cremă. Are un miros delicios.

Unturile sunt ambalate în borcan de sticla ambră de 60 ml și costă 39 lei. Le găsiți aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu