vineri, 10 ianuarie 2014

De acum înainte toate comenzile la BioBunătăți primesc un cadou la alegere!


Noua ofertă BioBunătăți: cadouri la fiecare comandă, puncte cadou valabile până în iunie, sistem de discounturi în pregătire

De acum înainte la fiecare comandă plasată iți poți alege un cadou!
Pentru că ne-a plăcut să dăm cadouri în decembrie și am văzut că vă bucurați să le primiți, am hotărât să continuăm cu oferta de cadouri pe termen nelimitat. Așadar, pentru toate comenzile mai mari de 50 lei  veți primi un cadou la alegere din cele 50 de produse cadou - le puteți vedea pe toate aici. Gama de cadouri va fi modificată constant pentru a avea cât mai multe opțiuni.
Cum procedați: după ce adăugați în coș toate produsele pe care doriți să le comandați, intrați în categoria Cadouri pentru comenzi și alegeți un cadou în funcție de valoarea comenzii dumnevoastră (peste 50, 100, 200 sau 400 lei). Pentru produsul respectiv nu veți plăti nimic la primirea comenzii.

O altă modificare în oferta noastră este că începând cu acest an nu mai oferim puncte cadou (pregătim în schimb un sistem de discounturi pentru clienții fideli). Punctele cadou deja acumulate sunt valabile până la sfârșitul lunii iunie ale acestui an. Până la începutul lunii viitoare veți primi pe email totalul punctelor de care dispuneți. Dacă doriți să le folosiți mai devreme pentru o comandă vi le vom transmite pe email imediat ce ne solicitați acest lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu