joi, 22 august 2013

De ce am luat o pauza de scris

Astazi mi-a atras o prietena atentia ca nu mai scriu deloc pe blog, vad ca asa e, cel putin in ultimele doua luni am disparut complet. Asta-i din cauza ca am atins un nivel de oboseala la care ganditul devine dificil si scrisul e deja un efort echivalent cu trei ture de stadion dupa o noapte de betie (nu voi intra in detalii cum de cunosc eu acest context). Era o expresie romantica cu "franturi de ganduri", e, se aplica perfect la mine, dar nu in varianta romantica, ci in aia ad litteram, unde pana si gandurilor le lipseste subiectul si predicatul. Inca putin si ajung la nivelul la care ma pot angaja asistenta la emisiunea lui Capatos.
Problema e ca de un an si un pic nu mai dorm. Eu as dormi, dar Miruna pare sa creasca bine mersi si fara somn, mai precis cu 6-7 ore din 24 si alea dormite pe bucati intre 15 si 60 de minute. Se adauga un Matei hiperactiv (care, evident, nici el nu doarme decat noaptea), alaptare la cerere, care cererea a devenit aproape continua, firma (asta saraca ma mir ca mai exista avand in vedere ca eu nu pot munci deloc, bine ca am clienti toleranti) si tot ce mai are de facut o mama-femeie-whatever de facut cand nu are altcineva cine sa le faca. Oricum, toate ca toate, dar privarea de somn pe cuvant ca e un instrument de tortura foarte eficient. Asa de eficient ca din muntele meu de energie a ramas fantoma de la opera careia ii tremura mainile.
Asa ca imi doresc foarte tare sa ma intorc la blogul meu, la firma mea si la viata in general, dar pana atunci.. o sa imi fac lista de subiecte de dezbatut. Macar la titluri oi fi in stare sa ma gandesc :)

marți, 6 august 2013

Vacanta 12-18 august

In perioada 12-19 august suntem in vacanta, firma e inchisa complet si nu facem expedieri. Comenzile primite in aceasta perioada vor fi expediate incepand cu 20 august.

In perioada 20-25 august avem program redus intre orele 15-17, preluam si expediem comenzi.

Incepand cu data de 26 august reluam programul normal de luni pana vineri intre orele 9-17.

Livrarile de produse proaspete se reiau dupa 1 septembrie, intre timp mai avem cativa pui pe stoc.

Va asteptam comenzile cu drag sau, daca sunteti in vacanta, sa aveti vreme frumoasa si distractie faina!