vineri, 12 iulie 2013

Ne mutam!

Incepand cu data de luni, 15.07, ne mutam din strada Claudiu intr-un sediu nou, tot in zona Piata Muncii. Noul sediu nu se mai preteaza din pacate existentei unui showroom, asa ca daca mai doriti sa veniti in vizita la noi o puteti face cel tarziu sambata aceasta intre orele 14-16. Maine primim si legume proaspete, inclusiv rosii, ardei, ceapa, dovlecei, plus oua de tara.

Bineinteles ca vechii prieteni ai BioBunatatilor (dar si cei noi) pot veni oricand in vizita, nu vom avea insa un showroom oficial pentru ca noua locatie este pe o strada adiacenta Campiei Libertatii la un etaj superior si nu vrem sa ne bodogane clientii ca le-a luat jumatate de ora sa ne gaseasca.

O data cu mutarea vom schimba si programul de lucru, acesta va fi luni-vineri intre orele 9-17. Sambata nu va fi deschis.
Weekend fain sa aveti!

luni, 1 iulie 2013

Va asteptam la cursuri de nutritie - slabit, detoxifiere, nutritia familiei - intr-o locatie de vis!

 
In lunile iunie si august va invitam in vacante de nutritie la Campulung Muscel, o zona racoroasa si parfumata de munte aflata la doar 2 ore distanta cu masina de Bucuresti . Am ales un conac izolat intre dealuri, un hotel de 4 stele cu piscina si locuri de joaca amenajate pentru copii in natura, pentru a ne gazdui si pentru a ne putea bucura de racoarea si linistea paduriil de salcam ce-l inconjoara.
Cele 3 vacante pe care le organizam au tematici diferite dupa cum urmeaza:

In perioada 12-14 iulie tema aleasa este ‘’ABORDAREA EFICIENTA SI SANATOASA A DIETEI DE SLABIRE. Participantii vor descoperi alaturi de nutritionist si psiholog ce mecanisme functioneaza pe termen lung pentru atingerea si mentinerea greutatii dorite. Vom avea ocazia sa pumen in practica principiile dietei de slabire personalizate pentru fiecare participant in parte si in acelasi timp ne putem bucura de un weekend de relaxare departe de caldura, zgomot si poluare. Va veti indragosti de micul dejun preparat cu produse locale sanatoase servit in compania pasarilor de padure!
Pret: 400 lei/persoana, respectiv 350 lei/insotitor care nu participa la cursuri. Se ofera reducere de 10% pentru grupuri de minim 4 persoane. Pretul include cazare 2 nopti in pensiune de 4 stele (inclusiv acces la facilitati - biliard, piscina indoor, loc de joaca pentru copii etc), pensiune completa si cursul de nutritie.


In saptamana 9-15 August organizam in acelasi loc ‘’SAPTAMANA DE DETOXIFIERE’’. Ne propunam sa abordam detoxifierea din punct de vedere teoretic, practic si pe cat mai multe nivele. In aceasta saptamana veti participa la cursuri alaturi de nutritionist si psiholog, la sedinte de masaj, psihoterapie,relaxare la piscina si in natura dar veti descoperi si orasul Campulung Muscel in vizitele pe care le programam la numeroasele obiective istorice, culturale si alte atractii locale. Meniul este special conceput pentru dieta de detoxifiere, iar la plecare cu totii ne vom putea cumpara alimente locale pentru acasa.
Pret: 990 lei/persoana, respectiv 890 lei/insotitor care nu participa la cursuri. Se ofera reducere de 10% pentru grupuri de minim 4 persoane. Pretul include cazare 6 nopti in pensiune de 4 stele (inclusiv acces la facilitati - biliard, piscina indoor, loc de joaca pentru copii etc), pensiune completa si cursul de nutritie.


Saptamana 16-22 august este dedicata ‘’NUTRITIEI SANATOASE IN FAMILIE’’. Asteptam familii cu copii pentru a pune bazele nutritiei sanatoase in familie. Copiii se vor simti foarte bine aproape de natura avand ocazia sa vada livezile de pomi fructiferi, gradinile de legume dar si pitorescul spectacol al vacutelor ce se intorc seara de la pascut aproape de conacul ce ne gazduieste. Pregatim jocuri in natura, excursii la pastravarie, dar si excursii in Campulung pentru copiii scolari ce indragesc istoria (Campulungul abunda in muzee si vestigii istorice cu povesti foarte frumoase). Si in aceasta saptamana psihologul este alaturi de noi pentru a ajuta la identificarea si ameliorarea unor tulburari de comportament alimentar.
Pret: 990 lei/persoana, respectiv 890 lei/insotitor care nu participa la cursuri. Se ofera reducere de 10% pentru grupuri de minim 4 persoane. Pretul include cazare 6 nopti in pensiune de 4 stele (inclusiv acces la facilitati - biliard, piscina indoor, loc de joaca pentru copii etc), pensiune completa si cursul de nutritie, plus activitati organizate pentru copii. Copiii beneficiaza de un pret special in functie de varsta si de numarul acestora.

Pentru detalii si inscrieri va rugam sa ne contactati la vacante@biobunatati.ro.

Informatii despre medicul Ruxandra Plesea puteti gasi pe site-ul Fundatiei Calea Victoriei.