miercuri, 6 noiembrie 2013

Antioxi Vita - antioxidanti concentrati intr-o inventie medaliata

http://biobunatati.ro/product.php?id_product=4351

Vroiam de mult timp sa scriu despre acest produs cu totul special, inventat de o cercetatoare romanca din Oradea si medaliat cu medalia de aur la Salonul de Inventica de la Varsovia. Noi il avem la BioBunatati de cand a aparut pe piata (cred ca din toamna lui 2010), inainte sa devina o vedeta a suplimentelor alimentare, insa de-abia acum i-a venit randul sa va povestesc despre el.

Creatoarea Antioxi Vita este aceeasi  cu cea a Esentei de propolis fara alcool, un alt produs inovativ pe care il gasesc indispensabil, mai ales intr-o casa cu copii, medaliat si el cu argint la acelasi salon de inventica in 2011 - despre el am scris mai multe aici.

AntioxiVita este un supliment alimentar bogat in antioxidanti de tipul polifenolilor: cca 300 mg GAE / ml - acizi fenolici, antociani, flavonoide, taninuri, catechine, resveratrol. Ce fac polifenolii astia? Pai:

- accelerează epurarea colesterolului sanguin;
- menţin buna funcţionare a sistemului cardio- vascular;
- oferă protecţie ridicată împotriva radicalilor liberi;
- limitează distrugerea fibrelor de colagen;
- stimulează activitatea unor enzime detoxifiante;
- ajută la reglarea tranzitului intestinal;
- îmbunătăţesc secreţia de insulina si protejează celulele pancreasului de acţiunea radicalilor liberi;
- amelioreaza simptomele menopauzei.

Pe scurt, este un supliment perfect pentru cei cu predispozitie la boli cardiovasculare (normalizeaza colesterolul, trigliceridele, tensiunea arteriala), flebite, varice, cu antecedente familiale de accidente vasculare, persoanelor cu risc crescut de boli degenerative ale ochilor, diverse forme de cancer, dar si cu diabet sau glicemie crescuta. E de asemenea perfect ca remediu  in raceli si viroze.

Daca e bun? Eu inca nu l-am incercat, e pe lista pentru cresterea imunitatii in iarna aceasta, insa avem cateva zeci de clienti care isi cumpara regulat acest produs (anul trecut aveam liste de asteptare de cate o suta de persoane pentru ca producatorul nu mai facea fata cererii), mie mi-e suficient sa stiu asta si sa vad medalia de la Varsovia. Plus ca stiu cat e de bun celalalt produs al lor, propolisul fara alcool. Majoritatea celor care il cumpara il folosesc pentru probleme cardio-vasculare, glicemie crescuta, cresterea imunitatii, dar si impotriva tumorilor.

Se foloseste profilactic: 2 ml/zi, minim 30 de zile, iar ca tratament sau adjuvant la tratament medicamentos: 5-10 ml/zi, minim 30 de zile.

Un flacon are 100 ml si costa 64 lei. Il gasiti aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu