marți, 4 iunie 2013

Primele cursuri-vacanta de nutritie la Campulung Muscel


Va povesteam ca avem un proiect nou, cursuri-vacanta de nutritie impreuna cu medicul nutritionist Ruxandra Plesea si alti specialisti in zona Campulung Muscel, sub forma de weekenduri sau perioade mai lungi (de 5-7 zile), la racoare, intr-o vila pe dealuri, cu mancare adevarata din surse sigure. Perioada e iunie-septembrie si in fiecare saptamana va fi alta tematica. Ideea e sa oferim o combinatie faina de informatii utile si practice cu o mica vacanta la racoare si aer curat atunci cand in Bucuresti va fi irespirabil (si nu numai in Bucuresti), la 2 ore de mers cu masina.

Deocamdata am programat 2 cursuri in luna august, cu durata de 7 zile (6 nopti):
- 9-15 august: Saptamana de detoxifiere pentru trup si suflet
- 16-22 august: Tabara Obiceiuri alimentare sanatoase in familie (dedicata familiilor cu copii)
Ambele cursuri se vor desfasura intr-un conac izolat pe dealurile Muscelului, la 5 km de oras, vor beneficia de pensiune completa si de toate facilitatile conacului de 4 margarete, plus excursii in zona Muscelului.
Saptamana de detoxifiere va include regim vegan, asistenta personalizata a nutritionistului si a psihoterapeutului, masaj, miscare in aer liber si altele.
Tabara Obiceiuri alimentare sanatoase este conceputa pentru familiile cu copii si include curs de nutritie si gatit alimente sanatose pentru toata familia, in care ii implicam si pe copii, plus activitati dedicate acestora (pictura in natura, vizite la gradini de legume, la vacutele din vecinatate, povesti cu domnul Morcov si domnisoara Capsuna si altele). Meniul este omnivor.

La ambele cursuri-vacanta sunt disponibile cate 16 locuri pentru adulti, care pot fi ocupate de cursanti sau cursanti si partenerii lor.

Vom reveni cu detalii si preturi in cateva zile. Intre timp cei interesati ne pot scrie la vacante@biobunatati.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu