joi, 27 iunie 2013

Echipa Verde inoata pentru o bucata de padure la Swimathon, pe 6 iulie

Am aflat de Swimathon de la Delia Grigoroiu, mama baietelului lui Ta-su (blog de tata genial), co-autoare la emisiunea Totul despre mame de la PrimaTv si responsabila cu comunicarea pentru evenimentul acesta foarte fain.

Swimathon este un concurs de inot pentru ONG-uri si cauze sociale care are loc pe 6 iulie la bazinul Lia Manoliu.

Fiecare echipa inoata pentru o cauza. George Hari Popescu, profesor la Facultatea de Jurnalism si ecologist activ, pe care e imposibil sa nu il stiti daca va place mersul pe bicicleta, pentru ca el organiza Ciclopromenada nocturna si tot el a facut portalul Bicla.ro, are echipa lui pentru Mai Mult Verde, asociatie despre care eu am tot vorbit pe aici. Cauza lor este Bariera naturala de copaci de la Ploiești, adică 75.000 de copaci plantați ca să blocheze poluarea dinspre zona industrială. Mai e nevoie de bani pentru întreținere și completare a pădurii. Astfel, odată cu atingerea maturităţii, cei 75.000 de copaci plantaţi vor contribui la îmbunătăţirea calităţii aerului din oraş. Scopul este sa adune cel puţin 1.500 euro de la susţinătorii organizaţiei şi ai înotătorilor, fonduri necesare realizării ultimelor lucrări de completare şi întreţinere la parcela de la Ploieşti.

Înotătorii pot fi susţinuţi prin donarea online a unei sume fixe sau a unei sume pentru fiecare lungime de bazin înotată de membrii echipei. Suma este la latitudinea celui care donează, iar donaţia poate fi realizată online sau printr-un angajament de plată.


Echipa Verde este formată din Vladimir Drăghia (actor, regizor, susţinător MaiMultVerde), căpitanul echipei de înotători, Ştefan Lungu (membru în board-ul MaiMultVerde), Sergiu Machidon (antreprenor şi susţinător MaiMultVerde), Alexandru Dina (voluntar MaiMultVerde).

Mai mute detalii gasiti aici. Sa mergem sa-i sustinem sa scoata niste copaci din apa, zic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu