marți, 11 iunie 2013

Curs-vacanta de slabire sanatoasa in weekendul 12-14 iulie

  
Foarte multi dintre noi au trecut macar o data in viata prin problema slabitului, dar si a mentinerii unei greutati corporale pe gustul nostru. Exista o gramada de diete care promit minuni, pastile, programe, exercitii, unele functioneaza, altele nu, unele ni se potrivesc, altele nu, unele lasa organismul slabit, altele dau dependente, unii dintre noi ne intoarcem la greutatea de la care am plecat odata dieta terminata. 

Cum facem sa slabim sanatos, sa pastram un organism puternic si sa ne mentinem greutatea pe termen lung?

In vacanta curs de nutritie de la Campulung abordam teoretic dar si practic dieta de pierdere in greutate Participantii vor descoperi alaturi de nutritionist si psiholog ce mecanisme functioneaza pe termen lung pentru atingerea si mentinerea greutatii dorite. Intr-un cadru natural de exceptie, intre dealuri si paduri de salcam ne vom putea concentra in sfarsit pe ceea ce conteaza in weekend; relaxare, mancare numai buna pentru slabit si informatii de calitate.
 
Adica? in weekendul 12-14 iulie ne facem bagajele si ne ducem pe Matau, cel mai inalt deal din Romania (sau muscel cum li se zice la Campulung), la Conacul de pe deal, o pensiune de 4 stele inconjurata de livezi si cu un peisaj superb, unde medicul nutritionist Ruxandra Plesea ne invata cum se mananca corect intr-un regim de slabire, ne calculeaza ratii calorice personalizate si face exercitii de nutritie cu noi. Timp in care mancam 3 mese si 2 gustari pe zi, toate gandite pentru un regim de slabire sanatos.

Campulung Muscel este la o distanta de 160 km de Bucuresti, dintre care 110 km pe autostrada Bucuresti-Pitesti si 50 km pe drumul european Pitesti-Brasov, iar Mataul este la 5 km de Campulung. Temperatura vara este cu circa 10 grade mai scazuta fata de Bucuresti, iar aerul este renumit pentru puritatea lui. Asa ca veti impusca doi iepuri dintr-o data, un weekend de relaxare la racoare si aer curat si un curs profesionist care o sa va ajute foarte mult.

Costul cursului este de 400 lei/persoana, respectiv 350 lei/persoana pentru partenerii cursantilor, daca nu participa la curs. Sunt disponibile 8 camere duble, asadar maxim 16 locuri.
Pretul include 2 nopti de cazare in pensiune de 4 stele (inclusiv acces la facilitatile pensiunii, biliard, tenis de masa, piscina, loc de joaca pentru copii etc), pensiune completa si cursul de nutritie. Transportul nu este asigurat insa pentru cei care nu detin masina putem gasi solutii.
Pentru intrebari, inscrieri si alte detalii va rugam sa ne contactati la vacante@biobunatati.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu