luni, 10 iunie 2013

Ce stiu sa faca filtrele noastre de apa - si o oferta


Am sintetizat in bannerul de mai sus cele mai importante caracteristici ale filtrelor de apa Aqua Pure, inclusiv procentul in care elimina clorul, sedimentele, azbestul si alte minunatii (care nu se elimina prin fierbere, asa cum se crede pe scara larga) - multi producatori de filtre nu pun la dispozitia clientilor aceste informatii tocmai pentru ca procentajul este mic. Atentie mare si la finetea de filtrare, unele au 1 micron, altele 10 sau 20, sedimentele si cisturile sunt oprite in functie de aceasta.
Sigur ca pentru orice alte intrebari va stam la dispozitie la telefon 0770979501 sau email comenzi@izvorulcasei.ro/comenzi@biobunatati.ro.

Saptamana aceasta avem si o oferta, pretul filtrelor este redus cu 10%, asadar un filtru costa numai 356 lei. Pretul curent de 396 lei este pret promotional si va creste la 436 lei de la 1 iulie, asadar daca achizitionati saptamana aceasta un filtru aveti urmatoarele avantaje: faceti economie de 20%, aveti livrare gratuita si un cartus inclus care va asigura necesarul de apa de izvor pentru baut, gatit si nu numai aproape pana la sfarsitul anului. Nu uitati ca a venit vara si consumul de apa va atinge in lunile iulie si august un nivel foarte mare, e mai usor sa aveti o sursa de apa curata acasa decat sa cheltuiti sute de lei pe apa care trebuie apoi si carata si depozitata!

Comandati filtrul Aqua Pure aici la numai 356 lei si il aveti acasa in 24 de ore!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu