miercuri, 22 mai 2013

Picturici - tricouri cu personalitate pentru copii mari si mici

Nu mi-am luat niciodata un tricou de pe net si de multi ani nu mi-am mai luat niciun tricou cu vreo formatie rock. De ce? ca nu-mi plac. Toate au o imagine neinspirata pe fata (sau poza grupului) si eventual o lista de concerte pe spate, iar eu am 34 de ani si m-am saturat de cat am purtat tricouri cu oase si strambaturi.

Asta pana am vazut pe pagina de FB a Picturicilor o poza cu 2 tricouri Pink Floyd, pentru tata si fiica, si m-a lovit ideea: ce-ar fi sa ne facem toti patru tricouri la fel? ca tot vine concertul Roger Waters si suntem mari fani, iar Pink Floyd e ceva ce face parte din educatia de baza a copiilor nostri.

Picturicile sunt un hobby de mama transformat intr-o (deocamdata) mica afacere. A pornit de la ideea de a le face tricouri personalizate celor doi nazdravani ai ei cu desenele lor preferate si acum face si pentru altii, fiecare cu ce vrea. Sunt cateva avantaje la aceste tricouri: poti sa vii tu cu ideea sau sa ii dai o tema, deci practic iti poti crea tricoul (pentru tine, copii sau altcineva daca vrei sa faci un cadou fain); sunt pictate manual, ceea ce le face deosebite fata de cele imprimate la masina care se gasesc in comert (vopseaua rezista insa la fel de bine, eu deja le-am spalat de cateva ori la masina); pot fi de bumbac organic (asa au fost ale noastre); costa mai putin decat cele din oras (eu am dat 190 lei cred pe toate 4).
Tematica rock a fost o exceptie, pe tricourile de copii pot fi bufnite, pisici bucatarese, elefanti zburatori sau ce i-ar mai place copilului, pentru adulti mesaje haioase sau orice altceva.

Deocamdata Picturicile au pagina FB aici, sau o puteti contacta la andratatu [at] gmail.com.

Un comentariu: