miercuri, 3 aprilie 2013

Privilegiul de a participa la V for Vintage

Ce sa mai zic.. V for Vintage sarbatoreste zece editii, dintre care noi am participat la cel putin 6, si din cate se vede ne-am facut abonament pe termen nelimitat.

Nu stiu cum sa explic, dar, daca nu ati fost niciodata la acest eveniment, s-ar putea sa aveti imaginea gresita ca e un loc unde vine multa lume cu haine si bijuterii si alta lume care si le cumpara, la fel ca multe alte targuri. Nimic mai departe de adevar. V for Vintage e un eveniment cultural, nu un targ. Aici se aduna crema vintage-ului, a tinerilor designeri de moda si bijuterie, aici vizitatorii sunt din cei mai rafinati, aici te intalnesti cu actori si oameni de cultura. V for Vintage este, sa zicem, un fel de spectacol de opera al targurilor din Bucuresti.

Eu personal ma simt privilegiata sa fiu invitat permanent al acestui eveniment, pe care nu l-am ratat nici macar cand avea Miruna mai putin de 2 luni. Weekendul viitor vom participa din nou la V for Vintage, ocazie cu care Diana Roman, creatoarea parfumurilor Les Essences d"Amelie, va veni special la Bucuresti sa ne insoteasca (si sa faca prezentari la showroom, dar despre aceasta va povestesc separat).

De data aceasta nu o sa mai enumar cu ce produse venim la targ, o sa anuntam pe pagina de Facebook cu o zi inainte. Atat va spun, ca vom avea toate parfumurile Les Essences d"Amelie si multe produse noi marca Olivo.

Targul are loc, ca de obicei, la Sala Dalles, weekendul viitor (13-14 aprilie), intre orele 11-20. Suntem peste 100 de expozanti, intrarea este 10 lei, iar dress code-ul este de sarbatoare. Pagina de Facebook a evenimentului este aici. Va asteptam cu drag!

Comunicatul evenimentului:

In primavara celui de-al 5-lea an de viata, V for Vintage ajunge la editia cu numarul 10.
Numarul cercurilor din Paradisul lui Dante, intruchipare a perfectiunii, se cere celebrat alaturi de prieteni, intr-o editie de neuitat.
Reunim efervescenta celor zece editii intr-o tema de sarbatoare: V for Vintage Celebrate TEN. Celebram impreuna zece editii de vintage autentic si design romanesc! V for Vintage Celebrate TEN are loc in weekendul 13-14 aprilie 2013 in spatiul generos al Salii Dalles (Bd. Nicolae Balcescu, nr. 18).
 
Va intampinam cu acelasi vintage autentic, va facem cunostinta cu cei mai buni designeri romani de haine,  bijuterii si accesorii si va rasfatam cu bunatati culinare si cosmetice bio. Ca in fiecare an, Molecule F va asteapta cu colectiile tinerilor designeri romani iar zona vintage cu mici comori din cufere de demult. In aceasta editie speciala, fiecare dintre expozantii nostri a pregatit o colectie speciala de sarbatoare.
 
Creatiile unui numar ales de designeri, intr-o selectie unica si atent gandita, asteapta sa fie probate si luate acasa. Peste 100 de expozanti participa la cea mai mare editie de primavara a targului V for Vintage.
 
Editia de primavara prezinta o sectiune noua: V for Vintage For Men. Interesati de lumea modei insa ignorati de targurile bucurestene, barbatii pot gasi acum la V for Vintage ceea ce cauta: o zona numai pentru ei (in zona de Lounge, la etajul Salii Dalles).
 
Intreg etajul  Salii Dalles, alocat zonei de Lounge este miezul petrecerii. Aici intalnesti prieteni vechi si noi, ciocnesti un cocktail sarbatoresc, gusti party treats si iti afisezi tinuta pentru fotografii oficiali ai evenimentului.
 
Public, expozanti, parteneri si parteneri media sunt invitati alaturi de noi pentru o editie de sarbatoare. Este felul nostru de a va spune: Multumim, fara voi nu am fi reusit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu