joi, 4 aprilie 2013

Curs Detoxifierea de primavara, sambata aceasta

Pentru ca pentru o viata sanatoasa avem nevoie si de multe informatii, m-am hotarat sa incepem sa organizam cursuri pe subiecte care ma intereseaza in primul rand pe mine, si in primul rand cursuri de nutritie. Specialistul pe care ma bazez la aceste cursuri este medicul nutritionist Ruxandra Plesea, pe care o stiu cam de cand avea ea 3 si eu 4 ani, care este la fel de pasionata de viata sanatoasa ca si mine si de la care am (avem) foarte mult de invatat. Asa ca m-am decis sa o impart.

Sambata aceasta (6.04) la ora 12 dam startul primului curs de anul acesta, pe tema detoxifierii. Cursul va dura circa 2 ore, iar temele abordate vor fi:

Identificarea si definirea toxinelor
Cum face corpul detoxifierea si organele implicate
Cat putem noi ajuta (sau incurca) organismul in programul sau de detoxifiere
Mituri si abordari gresite
Postul crestin-ortodox

Locatia cursului este Crayon Club, o cafenea cu loc de joaca pentru copii nou deschisa, situata in zona Piata Muncii, str. Mieilor 17-21 (in aceeasi curte cu fostul nostru sediu, pentru cine il stie).

Taxa de participare este de 50 lei si include consumatie la cafenea (ceai bio/cafea si apa plata/minerala) si supravegherea copiilor la locul de joaca, pentru cine doreste sa vina cu copilul. Am ales locatia tocmai pentru mamele care nu au cu cine lasa copiii si vor sa participe la un curs relaxant si util in timp ce are altcineva grija de cel mic.

Locurile sunt limitate. Daca doriti sa participati va rog sa trimiteti un email la comenzi@biobunatati.ro sau sa ne sunati la 0213202068 (Vodafone). Va astept cu mare drag!

p.s. Imi cer scuze ca am anuntat detaliile cursului atat de din scurt, insa mi-am petrecut ultima saptamana cu 40 de grade si in spital :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu