luni, 18 martie 2013

Ce prezentari si seminarii pregatim


Vine primavara.. sau cel putin asa speram, ca de frig ne-am saturat. Si in plus culoarea mea preferata e verde, dar asta pentru ca inca n-am gasit iarba albastra.
Deci vine primavara, asa ca o sa fie numai frumos sa veniti in vizita la noi. Si nu numai la noi, pentru ca ne-am gandit sa va invitam si in oras.
In perioada urmatoare, adica de acum pana la vacanta de Paste, vom avea prezentari la filtrele de apa si la parfumurile Les Essences dÄmelie, plus un seminar de nutritie. La care se adauga prezentarile catalogului Olivo pentru cei care isi doresc sa fie Partenerii nostri.


Programul evenimentelor pentru lunile martie si aprilie este:

- sambata 23 martie, ora 12, showroom BioBunatati: prezentare filtre de apa si vanzare cu discount 10%, 8 locuri disponibile

- sambata 6 aprilie, ora 11, cafeneaua Crayon Club: seminar de nutritie "Cum se face detoxifierea de primavara" cu medic nutritionist Ruxandra Plesea, 15 locuri disponibile; acesta este un eveniment cu taxa de participare, pe care o vom anunta saptamana aceasta.
Cafeneaua Crayon Club este nou infiintata in zona Piata Muncii (pentru cine stie vechiul nostru sediu este in aceeasi curte cu el), are loc de joaca atasat, unde copiii se pot juca sub supraveghere, plus gradina cu pomi unde se poate servi un ceai sau alerga dupa buburuze, dupa preferinte. Bauturile sunt numai naturale si bio (nu veti gasi Fanta si zahar rafinat). Am ales aceasta locatie in special pentru mamele/parintii cu copii, e o ocazie buna sa veniti sa va relaxati la un curs util in timp ce copiii zburda sub supravegherea altora.

- vineri 12 aprilie ora 18, showroom BioBunatati: prezentare si testare parfumuri naturale Les Essences dÄmelie cu creatoarea lor, Diana Roman, care vine special de la Oradea pentru aceasta ocazie, 10 locuri disponibile

- sambata 13 aprilie ora 11, cafeneaua Crayon Club sau ceainaria Green Tea: prezentare si testare parfumuri naturale Les Essences dÄmelie, 15 locuri disponibile

Inscrierile la oricare dintre evenimente se fac la comenzi @ biobunatati.ro sau la telefon 0213202068 sau 0770979501.

Va asteptam cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu