marți, 12 februarie 2013

Noul catalog Olivo apare in martie!

Dupa o pauza destul de lunga, multe schimbari si aventuri in lumea bio romaneasca, iata ca avem in sfarsit aproape gata un nou catalog Olivo. Cu o gama noua, o sigla noua si un site nou, ca asa ne sade bine.


Ce va contine noul catalog: 20 de branduri, peste 300 de produse, 72 de pagini. Cosmetice bio si naturale (creme de la creme, adica tot ce am considerat noi ca este topul cosmeticelor care se gasesc pe piata de la noi), uleiuri si unturi cosmetice naturale, parfumuri 100% naturale, detergenti, superalimente, suplimente alimentare, ciorapi medicinali si filtre de apa.


Diferente fata de catalogul anterior: gama este in intregime noua. Nu vom mai avea cele 2 branduri de cosmetice grecesti, de fapt firma Olivo nu va mai face importuri de branduri de cosmetice, preferam sa distribuim produsele furnizorilor nostri preferati pe care, spre deosebire de greci, putem sa ne bazam. Vom dezvolta in schimb brandul Olivo, care va contine in acest catalog uleiuri si unturi cosmetice, unturi de corp parfumate si creme cu unt de shea terapeutice. De asemenea, superalimentele vor fi disponibile sub brandul BioBunatati.

Sistemul de distributie prin Parteneri Olivo se mentine si este extrem de avantajos pentru cei care se inscriu. Nu lucram in sistem MLM, ci intr-un sistem DLM (double level marketing) si se pot inscrie chiar si clientii nostri care vor sa isi ia produse pentru uz propriu la un pret redus. Pragurile de discount sunt facute in asa fel incat toata lumea este avantajata. In plus se ofera cadouri si premii. Si, credeti-ma, avand in vedere ce va contine catalogul, va fi foarte usor pentru Partenerii Olivo sa adune comenzi si sa obtina astfel un castig bun.

Partenerii pot lucra pe baza catalogului tiparit, a catalogului online sau a site-ului. Exista optiunea de a lucra numai cu filtrele de apa, caz in care oferim pliante si alte materiale promotionala.

Daca va intereseaza sa va inscrieti ca Parteneri Olivo va rugam sa ne contactati la comenzi@olivo.ro. Daca sunteti clientii nostri fideli si doriti sa beneficiati de reduceri puteti opta sa deveniti Client-Partener. In ambale cazuri va vom trimite manualul Partenerului Olivo.

O data cu lansarea catalogului in martie vom lansa si noua versiune a site-ului Olivo.ro, cu gama noua si mai multe functionalitati.

Care sunt brandurile din catalog nu va spun inca, pentru ca vreau sa fie o mare supriza. Dar va vor placea foarte foarte tare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu