marți, 19 februarie 2013

Cum sa castigi un salariu fara sa fii angajat

E destul de simplu: devii Partenerul nostru. Adica Partener Olivo, un sistem pe care l-am lansat in 2009 o data cu primul catalog Olivo si pe care il continuam cu noul catalog Olivo care va aparea in martie, dar si cu filtrele noastre cele minunate de la Izvorul Casei.

Catalogul Olivo va avea 21 de branduri si peste 300 de produse, de la cosmetice bio si superalimente, pana la detergenti ecologici, suplimente si ciorapi medicinali. Si, cap de afis, filtrele 3M Aqua Pure, care-ti fac apa de izvor din apa de la robinet cat ai clipi.
Despre noul catalog Olivo am scris aici si despre filtrele 3M aici

Ce avantaje ai daca devii Partener

O gramada. Discounturi de pana la 30% in functie de valoarea comenzii. produse gratuite si premii acordate periodic. Plus livrare gratuita, cataloage gratuite, mostre.

De unde stiu daca sunt potrivit/a sa fiu Partener Olivo?

Daca vrei o varianta comoda de a-ti suplimenta veniturile
Poti sa faci un venit frumusel numai recomandandu-le colegilor si prietenilor tai produsele din catalog. La ce contine catalogul nostru urmator credeti-ma ca e imposibil sa nu vrea cineva ceva, chiar si pentru cei care nu-s neaparat interesati de produsele bio. Sunt convinsa de asta pentru ca are in spate 4 ani jumatate de experienta pe piata bio si am facut gama ca sa acopere cat mai multe interese cu putinta.

Daca esti comerciant
Poti sa-ti asiguri un venit in plus facandu-ti o afacere sub umbrela Olivo. Tu ai magazinul, plafarul, magazinul online, standul la targ sau orice alta forma de comert, ai catalogul nostru, aduni comenzi si noi iti livram produsele. Investitie zero, profit bunicel, fara riscul de a ramane cu facturi neplatite si stocuri blocate.

Daca esti utilizator de produse bio
Poti sa-ti iei produsele pentru uzul propriu cu discount, cu conditia sa plasezi o comanda minima lunar. Faci economii si ai la dispozitie o gama care iti acopera toate nevoile.

Daca esti student, mama, freelancer si vrei sa lucrezi de acasa
Poti sa promovezi produsele Olivo prin internet, telefon si orice alte mijloace care nu iti impun sa pleci de acasa, aduni comenzi si noi ti le livram cu discountul aferent.

Daca esti blogger
Poti promova catalogul Olivo (via site-ul care va fi gata in curand) prin postari sau bannere si noi iti vom oferi un procent din vanzarile aduse de tine.


Filtrele de apa se pot distribui independent de catalog
In cazul in care vrei sa fii Partener numai pentru filtrele de apa poti face acest lucru fara probleme. Iti punem la dispozitie pliante dedicate acestora, vei beneficia de oferte speciale si discounturi, iar Partenerii care realizeaza un volum mare de vanzari vor aparea in lista de distribuitori de pe Izvorul Casei.

Vanzarea filtrelor este de altfel si cea mai usoara modalitate de a obtine un salariu fara prea mult efort, datorita valorii acestora (un filtru costa cat destul de multe produse bio la un loc). Ca exemplu, 10 filtre vandute intr-o luna ii asigura unui Partener Olivo un venit similar unui salariu mediu. Nu mai punem la socoteala ca este un produs 3M, de o calitate foarte ridicata, la un pret final de numai 396 lei, si al carui cartus de inlocuire costa numai 148 lei pentru 6 luni. Este foarte usor sa vinzi ceva ieftin si bun si garantez ca vei face si multi oameni fericiti si mai sanatosi.

Te-am convins? Scrie-mi la comenzi@olivo.ro ca vrei sa ne fii Partener!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu