luni, 1 octombrie 2012

Duminica ne vedem la targul Raw Generation, cel mai mare eveniment de viata sanatoasa!

Toamna se numara.. cele mai frumoase targuri de viata sanatoasa. Dupa ce duminica aceasta am fost la prima editie V for Verde, eleganta si delicioasa cum stiu bine organizatorii lui sa faca evenimentele, duminica urmatoare, adica pe 7 octombrie, impachetam iar jumatate de showroom si ne prezentam la a cincea editie a targului Raw Generation, cel mai mare targ de viata sanatoasa de la noi (prin aceasta intelegandu-se cu aproape toata crema jucatorilor de pe piata bio si raw), organizat de raw vegan chef-ul Ligia Pop la Rin Grand Hotel. Peste 60 de expozanti, bufet raw vegan, multe prezentari si workshop-uri - mai multe detalii gasiti pe blogul Ligiei aici.

Noi vom fi prezenti in incaperea numarul 9, pe partea stanga a culoarului, impreuna cu prietenii de la Soap Mill, cu care impartim un stand mare. Targul este deschis intre orele 10 si 20.

Ca produse, vom avea cu noi:

cosmetice (gamele de cosmetice Cattier, Balm Balm, ulei de argan Olivo si alte uleiuri cosmetice, unturile de shea Naturafrica, sapunuri cu miere Miel de Thym,  piatra de alaun) si altele

- detergenti ecologici Almacabio

- alimente bio: condimente si ceaiuri Sonnentor, batoane de ovaz Ma Baker, goji, biscuiti cu si fara gluten, paste bio, sare de Himalaya, si altele


Vom avea si Cutiile Verzi de iulie si septembrie cu noi, la pretul de 42 lei!
Si bineinteles reduceri intre 10 si 25%  la majoritatea produselor, iar cei care fac cumparaturi de peste 100 lei vor primi un sapun cu miere gratuit, asa ca merita sa ne vizitati.Va asteptam cu drag si cu ceai cald si delicios de la Sonnentor, cele mai bune ceaiuri pe care le-am baut vreodata!  

Un comentariu: