marți, 17 iulie 2012

SUPER PROMOTIE! 15 si 20% reducere la toate produsele aflate pe stoc!

Daca tot s-a racorit si ne-a mai venit inima la loc, haideti sa facem o SUPER PROMOTIE! Asadar, incepand de astazi si pana sambata avem 15% reducere la toate produsele aflate pe stoc si 20% reducere daca le ridicati de la sediu!

Promotia se aplica si comenzilor aflate in asteptare, pentru produsele care sunt deja pe stoc, daca se ridica/trimit in perioada aceasta.

Atentie! Produsele aflate pe stoc apar ca disponibile, fara alte mentiuni. Cele care apar ca "disponibil la comanda" sau "se aduce la comanda" nu sunt pe stoc si nu li se aplica promotia. Pentru a putea vedea daca un produs este in stoc trebuie sa intrati pe el, pentru ca pe pagina unde se afla toate produsele apar toate ca disponibile si nu se vede diferenta.

In cazul in care ati raspuns la chestionarul nostru de aici si beneficiati de 10% reducere pentru o comanda, veti putea folosi aceasta reducere la urmatoarea comanda, reducerile nu se cumuleaza.
De asemenea, reducerea de 8% pentru ridicare de la sediu, reducerile de fidelitate si produsele aflate deja la reducere nu se cumuleaza cu oferta de mai sus.

Nu uitati ca programul nostru in aceasta saptamana este 9.30-13.30 si 17.30-20, si ca sambata aceasta avem deschis intre orele 10 si 14!

Grabiti-va, stocurile sunt limitate!


Un comentariu:

  1. sunt sigura ca n-ai timp sa te plictisesti dar ti-am facut de lucru cu un blog award http://nimicurifantezii.blogspot.ro/2012/07/am-un-tag-si-vreau-sa-l-dauliebster.html

    RăspundețiȘtergere