luni, 12 martie 2012

Super promotie Vitalia! cereale Granola gratis!

Mai precis o cutie mare de cereale Granola gratuit la fiecare produs Vitalia comandat, indiferent de produsul pe care il comandati. Aveti de ales dintr-o gama care cuprinde produse dietetice si pentru diabetici (gemuri, crema de cacao, halva, batoane de cereale si miere din plante), produse bio (dulceata, cafea din cereale, sirop de artar, amestec de condimente, ceaiuri) si alte produse naturale (cereale de diferite tipuri, batoane de cereale, ceaiuri). Le puteti vizualiza pe toate aici.

Cutiile de cereale Granola au 350 gr si sunt disponibile in 2 variante: cu nuci, magneziu, complex vitamine B si miere sau cu fructe, calciu, complex vitamine B si miere. Ambele sunt delicoase, eu de cand le-am mancat pe cele cu nuci sunt un consumator dedicat (a se intelege mananc o cutie pe saptamana), sunt senzationale.
Cerealele care se ofera gratuit au termen de valabilitate 8 aprilie. Promotia este valabila in limita stocurilor disponibile. Primiti un numar de cutii egal cu numarul de produse Vitalia comandate.

Nu adaugati cerealele bonus in comanda, mentionati la informatii suplimentare ce sortiment de Granola doriti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu