luni, 19 martie 2012

Duminica 25 martie ne gasiti la targul Raw Generation!

Vine primavara (cred ca ma repet cu vine primavara asta, dar sunt foarte fericita ca scapam de frig si muntii de zapada negri), ceea ce inseamna ca ne veti gasi la editiile de primavara ale targurilor noastre preferate: duminica aceasta la Raw Generation de la Hotel Rin Bucuresti, iar weekendul viitor la Targul Verde de la Cora Cluj Napoca.

Targul Raw Generation organizat de Ligia Pop este la a patra editie, de data aceasta intr-o sala mai mare de la etajul 1 al hotelului Rin, si cu foarte multi expozanti. Evenimentul este, dupa parerea mea, cel mai reusit targ de viata sanatoasa care are loc in Bucuresti, si se adreseaza nu numai veganilor si vegetarienilor, ci tuturor celor interesati de nutritie sau care vor sa aiba un stil de viata sanatos, pentru ei si pentru copiii lor.

Noi vom fi prezenti cu urmatoarea gama de produse, evident si de aceasta data cu oferte speciale:

-
cosmetice Bioselect, Olivellenic, Cattier, Balm Balm, Soap Mill, 100% Pure Cosmetics, Sanflora, unt de shea, ulei de argan, sapunuri cu miere, uleiuri si unturi cosmetice Mayam
- produse cu oxid de cupru antimicrobiene si antirid Cupron
- batoane de ovaz Ma Baker, batoane de cereale Vitalia, goji, seminte de chia, sare de Himalaya, sirop de artar, sirop de agave, suc de goji, suc de noni, suc de aloe vera
- suc de mere Valea Mare 100% natural
- condimentele si ceaiurile bio Sonnentor

Cei de la Soap Mill vor fi si ei prezenti cu o tombola cu super-premii, asa ca daca ne vizitati standul si va cumparati produse Soap Mill puteti pleca acasa si cu un premiu.

Vom avea de asemenea ceai Sonnentor delicios la samovar pentru toti vizitatorii standului.

Mai multe detalii despre locatie, seminarii si expozanti puteti gasi pe pagina evenimentului.

Asadar, duminica 25 martie, orele 10-20, Rin Grand Hotel (zona Vitan), etaj 1, stand BioBunatati/Olivo. Va asteptam cu mare drag!

Un comentariu: