luni, 30 ianuarie 2012

1 an de BioBunatati! cu multe surprize

A trecut deja 1 an de cand am pus supermarketul online. N-as putea sa spun ca a trecut repede, mi se pare de fapt ca au trecut vreo 3 ani, s-au intamplat multe in perioada aceasta, multa munca, multe noutati, multe schimbari. Dar a fost un an plin de satisfactii si sper sa ajungem sa sarbatorim 10 ani de BioBunatati si voi sa-mi fiti alaturi si atunci. Bine, in 10 ani sper ca BioBunatatile sa fie mult mai mult decat un magazin online cu showroom, sper sa fie o retea de magazine fizice, cu aprovizionare din ferma proprie, cu foarte multe alimente si cosmetice bio romanesti, si mai sper ca pana atunci romanii sa fie mari amatori de produse sanatoase, de oriunde le-ar cumpara.

Dar sa revenim la sarbatorit. Saptamana aceasta avem multe surprize pentru voi:

- 10% reducere la toate comenzile, indiferent de valoarea lor.

- cadouri pentru toate comenzile peste 100 lei, pe care vi le puteti alege de aici. Trebuie doar sa adaugati produsul in cos si sa specificati la observatii care este cadoul dvoastra.

- comenzile de peste 100 lei cu ridicare de la sediu beneficiaza si de cadoul de mai sus, si de un sapun cu miere bonus.

- joi 2 februarie, cand implinim practic 1 an, va asteptam sa postati un mesaj pe pagina noastra de Facebook. Toate mesajele vor participa la o tombola care are ca premiu un ulei de argan Olivo.

- sambata 4 februarie showroom-ul va fi deschis intre orele 11 si 16, timp in care va invitam sa sarbatoriti alaturi de noi cu ceai si biscuiti bio. Si sa faceti cumparaturi cu 2 cadouri, un sapun si unul la alegere dintre acestea. Reducerea de 10% se aplica si cumparaturilor de la showroom.

Observatii:
- Transportul se calculeaza la suma redusa dupa aplicarea reducerii de 10%.
- Comenzile din aceasta saptamana nu beneficiaza de puncte cadou.
- Comenzile care beneficiaza de cadouri trebuie sa aiba o valoare minima de 100 lei dupa reducere (adica 111 lei fara reducere), transportul nefiind inclus in calculul acestei valori. Aceeasi regula e valabila si pentru cumparaturile de la showroom (valoare 111 lei fara reducere).

Un comentariu: