vineri, 2 decembrie 2011

Mos Nicolae isi umple ghetele la BioBunatati!

Dupa cum v-ati obisnuit, saptamanal de joi pana miercuri avem reduceri la cel putin o gama de produse. De data aceasta ne-am gandit ca poate n-aveti timp sa alergati dupa cadouri, asa ca putem sa vi le aducem noi la usa, si nu oricum, ci mai ieftin. Asa ca am facut reduceri la mai multe categorii de produse, ca sa gasiti cadouri si pentru copii, dar si pentru doamne sau domni, sotii sau iubiti, prietene sau bunici.

Avem asadar 3 categorii de reduceri:

- reducere 15% la toate jucariile eco - aici (jucariile sunt numai o parte pe stoc, restul se aduc la comanda)
- reducere 10% la toate lotiunile de corp si gelurile de dus - aici gelurile si aici lotiunile
- reducere 10% la toate cosmeticele pentru barbati - aici

Toate reducerile sunt valabile de azi pana miercuri 7.12 inclusiv, sunt valabile si la showroom, si pentru produsele reduse nu se primesc puncte cadou.

LinkShowroom-ul este deschis sambata aceasta (3 decembrie) intre orele 11-16. Sambata viitoare, pe 10 decembrie, showroom-ul va fi inchis, insa avem deschis apoi pe 17 si 24 decembrie.

p.s. Cosul de produse proaspete e gata, mai trebuie incarcat pe site si pornit, dar cum suntem cazati in spital cu pneumonia lui Matei pe termen nedefinit nu am apucat sa ma ocup de asta. Dar promit ca pe 17 decembrie vom livra primul cos cu bunatati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu