joi, 17 noiembrie 2011

Program de sambata la showroom si instructiuni de ajuns la el


Ma gandeam sa semi-permanentizez ziua de sambata la showroom, dupa care m-am uitat pe calendar si mi-am dat seama ca o sa fie cam greu, la programul meu, si nu vreau nici sa chinui spiridusul carandu-l la munca sambata. Asa ca voi ramane la obiceiul de a anunta dinainte cand avem deschis. Sambata aceasta (19 nov), de exemplu, ma gasiti de la 11 la 16. Sambata viitoare (26 noc) voi fi la Targul Verde de la Cluj, asa ca showroom-ul va fi inchis. Probabil la fel si pe 3 decembrie, asa ca ne revedem pe 10 sau cel mai tarziu pe 17 decembrie. Deci daca aveti cumparaturi de facut si vreti sa le faceti la fata locului, iar in timpul saptamanii nu aveti cum ajunge, sambata aceasta va astept cu mare drag.

In alta ordine de idei, pentru ca unii dintre clienti se mai ratacesc in drum spre noi, in afara de harta atasata vreau sa scriu instructiuni exacte de ajungere. Deci:

In primul rand, str Claudiu e in forma de U, adica sunt practic 2 strazi paralele, noi suntem pe cea mai indepartata de Calea Calarasilor, cum ar veni pe a doua strada Claudiu.

Daca veniti pe jos
De la Piata Muncii o luati pe Calea Calarasilor pe partea dreapta, la cca 50 de metri e un gang pe care scrie Str Claudiu, iesiti din gang si mergeti inainte pana ajungeti la un cabinet veterinar, dupa care faceti imediat stanga pe strada Claudiu si ati ajuns. Timp de mers de la metrou cca 3 minute.

Daca veniti cu masina
De la Piata Muncii o luati pe Calea Calarasilor, faceti prima dreapta, din nou prima dreapta si imediat stanga. Ati ajuns.
Daca veniti pe Calarasi dinspre Unirii, de la intersectia cu Delea Noua (e o biserica mare in mijlocul intersectiei) faceti stanga pe a doua strada, apoi dreapta si stanga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu