duminică, 18 septembrie 2011

Reducerile lunii septembrie

Ar fi fost frumos sa scriu postul acesta la inceputul lunii, dar am asteptat sa mai adaugam oferte ca sa am si despre ce scrie.

Avem o oferta la uleiul de argan Olivo: la cumpararea unui ulei de argan puteti comanda un al doilea ulei de argan sau o masca de ochi Cupron antirid la jumatate de pret. Pe scurt, 2 argane de 100 ml la 100 lei sau un argan si o masca Cupron la 96 lei. Oferta este valabila pana pe 30 septembrie inclusiv pe BioBunatati si Olivo. Uleiul de argan este pe Olivo aici si pe BioBunatati aici.

Toate borcanele, rasnitele si seturile de condimente Kabrianis sunt reduse 50%, adica sunt 5 lei in loc de 10 lei, 6 in loc de 12, iar la seturi preturile difera. Termenul lor de valabilitate este 31.12.2011. Oferta este valabila pana la epuizarea stocurilor. Le gasiti pe toate aici.

Produsele cosmetice bio pentru ten Bioselect sunt reduse 25% pana la 30 septembrie, adica cremele pentru ten gras si mixt (crema mea preferata), ten uscat si sensibil, crema regeneratoare 24 ore, lotiunea tonica si masca reparatoare cretana. Toate sunt produse minunate si pe care vi le recomand cu mare drag. Le gasiti pe BioBunatati aici si pe Olivo aici.

Toate ofertele de mai sus sunt valabile si la cele 2 targuri la care ne gasiti in intervalul 24-25 septembrie, V4Vintage de la Sala Dalles si Raw Generation de la Hotel Rin.

In categoria Mancare si bauturi eco mai puteti gasi produse care expira pana la sfarsitul anului care sunt reduse 20%. Majoritatea sunt in subcategoriile Alimente fara gluten, dar si la Uleiuri si in altele.

Toate comenzile peste 200 lei primesc cadou o dulceata sau o zacusca din Camara cu Bunatati din productia de toamna trecuta. Promotie valabila pana la epuizarea stocului de catre voi sau de catre noi, care tot consumam din ele ca sunt mult prea bune.

Spor la cumparaturi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu