miercuri, 21 septembrie 2011

Cate un produs redus zilnic pentru fanii BioBunatati de pe Facebook!

Pentru ca imi place Facebook-ul foarte tare si am auzit ca nu sunt singura, ieri mi-a venit o idee: ce-ar fi sa facem ceva special pentru cei care ne urmaresc pagina de Facebook a BioBunatati?

Asa ca incepand de astazi, in fiecare zi, inclusiv in weekend, vom posta pe pagina noastra de FB cate un produs cu pretul redus cu 20 pana la 50%. Ca sa il puteti vedea trebuie sa dati like paginii noastre de Facebook aici sau in bara din dreapta blogului. Daca doriti sa comandati produsul introduceti in formularul de comanda codul pe care il afisam noi pe Facebook la produsul respectiv. Promotiile sunt valabile o singura zi pentru un produs, de la afisarea pe FB pana la miezul noptii. Promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil. Nu vom anunta promotiile si pe site sau blog, ci numai pe pagina de Facebook a BioBunatati. Produsele vor putea fi ridicate si de la showroom.

Avand in vedere cele 3000+ de produse de pe site, numar in continua crestere, e putin probabil ca produsele aflate in promotie sa se repete in mai putin de 1 an. Bineinteles, primim sugestii cu ce produse sa punem la reducere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu