joi, 15 septembrie 2011

In 25 septembrie ne gasiti la Targul Raw Generation!

Toamna aceasta am zis ca mergem la 2 targuri care imi plac foarte tare, numai ca surprize-surprize (Doamne, bine ca s-a terminat emisiunea asta) organizatorii lor le-au programat.. in acelasi weekend. Din fericire acum am spiridus si nu mai trebuie sa ma dedublez, si mai avem si ajutoare de nadejde care vin cand avem nevoie.

Targul de toamna Raw Generation (fostul targ Raw Vegan) va avea loc duminica pe 25 septembrie la Rin Grand Hotel din Bucuresti, strada Vitan Barzesti nr 7D, et 13, sala de conferinte Paris. Sunt 26 de expozanti cu tot ce va trebuie daca vreti sa aveti o viata sanatoasa, mai ales produse pe care nu le prea Linkgasiti la alte targuri, gen superalimente, vlastari si germeni, legume bio, roboti de bucatarie de ultima generatie, carti din domeniul vietii sanatoase.

Noi vom avea cu noi urmatoarele (lista nu e exclusiva):
- condimente Kabrianis si Sonnentor
- specialitati de miere de la Apidava
- sucuri de fructe 100% naturale presate la rece Valea Mare, de mere, cirese, capsuni si piersici cu mere
- goji, suc de goji, suc de noni
- cereale, sirop de artar, batoane de cereale Vitalia, batoane de ovaz Ma Baker
- cosmetice Bioselect, Olivellenic, Cattier, Balm Balm, Weleda, sapunuri Lois, unt de shea, ulei de argan, sapunuri cu miere, uleiuri si unturi Mayam, produse Soap Mill, geluri de dus Rampal Latour
- detergenti Earth Friendly Products si Vivre Vert
- cupa menstruala Iris Cup
- produse cu oxid de cupru antimicrobiene si antirid Cupron
- filtre de apa

Eu voi fi acolo impreuna cu Tea, intre orele 10-20. Va astept cu drag!

p.s. Cum si targul V for Vintage este un targ care trebuie vazut neaparat, va recomand sa ne vizitati sambata acolo si duminica la Raw Generation, chiar nu merita sa-l ratati pe niciunul.

Un comentariu: