duminică, 29 mai 2011

Ferma animalelor: un loc care trebuia sa existe - si 3 ani de Matei


Marti Matei face 3 ani de cand ne suporta, motiv pentru care astazi am vrut sa-i facem o mica petrecere. Si cum petrecerea ideala pentru un copil e in aer liber, am cautat un loc pe langa Bucuresti unde sa se poata zbengui copiii cata vreme noi bem o bere. L-am gasit pe Facebook, dupa ce auzisem de el numai de bine de la Bianca si Laura, dar si din multiple surse. De fapt, cum n-am auzit de nimeni nemultumit, i-am rezervat un foisor pentru petrecere fara macar sa ma mai duc acolo inainte.


Ferma Animalelor este un loc din comuna Pantelimon, atasat Fermei de Lapte (cea cu dozatoarele de lapte proaspat), gandit pentru copii. Gandit excelent, as zice, un copil nu are cum sa nu se distreze acolo. Ferma are 2 alei cu tarcuri de animale (de la ponei si gaini la vaci, capre, oi si porci, inclusiv niste struti care au vrut sa guste din degetele lui Matei - ii inteleg, si mie mi se intampla des), o saltea imensa de sarit, plimbari cu poneii, foisoare pentru petreceri, loc de joaca si altele. Matei a hranit animalele, a vrut sa guste din morcovii iepurilor, a calarit ceva ponei de jucarie (cei reali se pare ca erau suprasolicitati), a redistribuit tot nisipul din zona si a luat o fetita pe sus la pupat. A avut o zi excelenta, ca si ceilalti copii invitati la petrecere.


Cu siguranta vom mai merge acolo, insa de acum evitam weekendurile, pentru ca este extrem de aglomerat. Desi plimbarile cu poneii erau pana la 13.30, s-au terminat mult mai devreme si inainte sa apucam sa ne ducem noi la ei, pentru ca erau epuizati. Zgomotul la un moment dat era echivalent cu cel de pe o plaja arhiplina, nu am nimic impotriva copiilor care plang, ca si al meu cand se porneste zici ca e sirena de pompieri, dar zece copii care plang o data si inca o suta care striga nu-s tocmai ideea mea de fundal sonor linistitor, motiv pentru care am plecat de acolo ametita.
Ce nu mi-a mai placut a fost ca desi scria clar la intrarea in foisor ca este rezervat pentru o petrecere unii oameni intrau sa stea acolo fara nicio problema, si nu cred ca din cauza ca nu vedeau afisul pus la loc vizibil.

Oricum va recomand cu drag locul, insa preferabil in timpul saptamanii dupa-masa (dimineata sunt gradinitele in vizita, dar chiar si asa nu cred ca se aduna atat de multi copii ca in weekend).
Detalii despre ferma si cum se ajunge pe site-ul lor.

4 comentarii:

 1. Sa cresti mare, sanatos, frumos si destept buburuza adorabila ! <3<3<3

  RăspundețiȘtergere
 2. Sa nu uitati sa luati si lapte de acolo ! :)

  LA MULTI ANI ! :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Happy birthday lui Matei, si momente cat mai relaxante lui mami ii dorim.

  RăspundețiȘtergere