luni, 28 martie 2011

Schimbari

Pentru ca ieri am avut o stare de oboseala pe care nu-mi amintesc sa o mai fi avut vreodata, pentru ca nu mai reusesc sa expediez comenzile la timp, pentru ca vreau sa stau mai mult cu Matei (si numai cu Matei, nu cu Matei si laptopul, Matei si telefonul, Matei si coletele), pentru ca e cazul sa incep sa am si eu o viata, pentru ca Andrei si-a luat totusi nevasta si nu un poster la care sa se uite cat e formatia in turneu, pentru ca oi fi eu din fier forjat dar nu vreau sa ma transform in plastilina, pentru ca acum am iesit din faza "pornit de la zero", pentru ca ma doare spatele de parca ma bate cineva zilnic, pentru ca as vrea sa-mi vad prietenii mai des (de fapt macar sa-i vad), pentru ca imi trebuie o vacanta si pentru inca o gramada de motive, m-am hotarat sa declar incheiata perioada "hei-rup, caram in spate barca pe uscat 7 zile pe saptamana ca poate ajungem la apa si ne cara ea pe noi". Asadar, de la 1 aprilie e asa:

- 2 ajutoare - pe unul il am, pe al doilea o sa-l aflu la interviurile de saptamana asta (am primit cca 30 de cv-uri, multumesc celor care le-au trimis si celor care au raspandit vestea, oricum alegerea va fi greu de facut).
- contabilitate internalizata si zilnica (pentru asta e primul ajutor care exista deja).
- gradinita pentru Matei cu program pana la ora 14 din septembrie - pe care am si gasit-o in sfarsit, a fost love at first sight de cand am intrat in curte.
- renuntat partial la targuri, ce-i prea mult e prea mult; raman Targul Verde, Targul Raw si V4Vintage, si din cand in cand Organic Fest in functie de locatie (la mall nu mi-a placut). Sigur nu mai merg la 2 targuri o data, ieri am avut senzatia ca n-o sa supravietuiesc pana se termina ziua, 48 de ore n-am avut timp sa mananc, sa beau, sa dorm sau macar sa stau jos, aseara talpile ma dureau chiar mai tare decat spatele.

Iar de Paste vreau o mini-vacanta cu cei doi baieti ai mei, la pupaceli si jumuleala. Si de 1 mai ma duc in Vama. Am zis.

12 comentarii:

 1. bravo! oricum stiu genul asta de hei rup, l-am practicat cu succes aproape cinci ani de zile, si ma jur, ca nu mai vreau. iar eu atunci nu aveam copii, aveam doar un chef nebun de munca, de munceam si 24 de ore din 24, dupa care eram in stare sa merg in club. a durat ce-i drept de la 24 la 28, deci eram mult mai tanara.

  RăspundețiȘtergere
 2. intre 23 si 28 si eu am facut la fel, inca ma mir ca n-am riduri si analizele-s perfecte.. da' nu cred ca mai tine mult daca nu fac nimic :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Ai incredere ca vor veni si zile mai bune! Intr-adevar familia trebuie sa fie prioritara si te admir pt. cum reusesti sa te imparti.

  RăspundețiȘtergere
 4. Intreaba nou-nascutii ce virsta au. Apoi asteapta sa vina odata ca niciodata.

  RăspundețiȘtergere
 5. Asta-i prea profunda chiar si pentru mine. N-am inteles nimic :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu trebuia neaparat. Nu fa o drama din asta. :)

  RăspundețiȘtergere
 7. sunt si zile de-astea... e bine ca asa iti dai repede seama ce si cat poti, daca ai nevoie de ajutor, cat de bune sunt vacantele, ce scurta e ziua (mama ei, am nevoie de inca 3-4 ore uneori!), ce greu imi vine sa nu fiu langa pitica mea si muulte, multe altele. iar eu nu sunt tocmai la nivelul tau de efort! Tin pumnii, o sa fie bine cu siguranta

  RăspundețiȘtergere
 8. Cum se numeste gradinita unde va merge Matei? Daca ne poti spune...

  RăspundețiȘtergere
 9. Gradinita Diana, e in zona Muncii. Site-ul e aici http://www.gradinitadiana.ro/ (nu e foarte relevant, in realitate e mult mai faina)

  RăspundețiȘtergere