sâmbătă, 5 martie 2011

Produs nou BioBunatati: suc de mere 100% natural de la Valea Mare

Nu stiu daca v-am mai spus, dar eu iubesc tot ce are legatura cu Campulungul (la Muscel ma refer), pentru ca acolo am crescut si acolo ma simt ca acasa. Asa ca m-am bucurat foarte tare cand in cautarile mele de suc de mere pentru BioBunatati, dar si pentru noi, pentru ca suntem consumatori de cantitati industriale, am dat de suc de mere de la Valea Mare.

Valea Mare e un loc foarte frumos asezat pe dealuri, imediat dupa Campulung cum mergi spre Brasov. Daca e ceva ce au din plin in zona aia sunt merii, de obicei ionatani - daca e cineva care nu stie, marul ionatan e cel mai gustos mar rosu. Si mai zemos.

Asa ca imediat cu am dat de acest producator de care nu stiam am luat o cutie acasa. Asta a fost ieri, acum mai am jumatate de cutie si am pus si produsul pe BioBunatati, pentru ca merita.

Un supermarket de viata sanatoasa cum este BioBunatati nu poate sa nu aiba suc de mere, motiv pentru care am cautat si incercat mai multe. Acesta este cel mai putin dulce dintre toate, ceea ce ii da gustul cel mai natural, exact ca sucul facut acasa din mere. Nu are niciun alt adaos, este obtinut prin presarea merelor si atat. Nu are conservanti, coloranti, arome, zahar sau mai stiu eu ce, ambalajul este aseptic, ceea ce face sa poata fi pastrat pe termen lung fara sa se degradeze (1 an). Dupa deschidere se tine la frigider si se consuma in termen de o luna. Eu personal nu l-am pus la frigider, pentru ca oricum 5 litri se termina in 3 zile - beau atat de mult suc de mere pentru ca nu imi place apa si asta mi se pare cea mai gustoasa si potrivita alternativa. Si sa nu-l uitam pe Matei, care e de asemenea un consumator pasionat.

Cred ca stiti ca sucul de mere stors direct din fruct pastreaza proprietatile fructului, adica: zaharoza, celuloza, pectina, saruri minerale, vitamine: B1, PP, A, C. La fel si ca e foarte gustos si ca poate fi consumat si de copiii mici.

Sucul este ambalat la cutie de 5 litri si se gaseste pe BioBunatati la pretul de 39 lei, adica aici. Nu se expediaza decat prin curier sau poate fi ridicat de la sediu.

Luni am o mare surpriza BioBunatati, tot romaneasca, tot 100% naturala si tot de la Campulung. Stati pe-aproape!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu