luni, 21 martie 2011

Organic Fest si targ Raw Vegan weekendul acesta!

Weekendul acesta aveam in plan sa mergem ca in fiecare luna la Organic Fest, unde suntem participanti fideli. Dar tot weekendul acesta are loc si Targul de Primavara Raw Vegan, asa ca se pare ca trebuie sa gasesc o metoda de dedublare.
Asadar:

- Organic Fest la Sun Plaza (mall-ul cel nou din Berceni), sambata si duminica intre orele 10-22

- Targul de Primavara Raw Vegan la Rin Grand Hotel (zona Vitan), etaj 13, duminica intre orele 10-20

La Organic Fest vom avea, ca de obicei:
- cosmetice Bioselect, Olivellenic, Cattier, Balm Balm, Weleda, sapunuri Lois, unt de shea, ulei de argan, de migdale, de macadamia, de cocos, sapunuri cu miere
- detergenti Earth Friendly Products
- dulceturi si siropuri de casa Camara cu Bunatati
- goji si suc de goji, sare de Himalaya, condimente Kabrianis si Sonnentor, ceaiuri Sonnentor
- specialitati de miere de la Apidava si bomboane cu miere

La Targul Raw Vegan vom avea:
- condimente Kabrianis si Sonnentor
- specialitati de miere de la Apidava
- suc de goji
- cosmetice Bioselect, Olivellenic, Cattier, Balm Balm, Weleda, sapunuri Lois, unt de shea, ulei de argan, sapunuri cu miere
- detergenti Earth Friendly Products

La ambele targuri vom prezenta si filtrele de apa 3M pe care le lansam saptamana aceasta si care sunt un produs cum rar m-a mai entuziasmat vreunul (si doar stiti ca lucrez intr-un mediu cu multe produse entuziasmante).

Detalii despre Targul Raw gasiti pe blogul Ligiei Pop, care il organizeaza. Targul va avea si multe demonstratii culinare, asa ca daca vreti sa experimentati bunatati raw acum e momentul. Eu o sa ma balacesc in ele, cu speranta ca face cineva si sarmale. Daca nu, ma pun pe drum si ma duc la Ina.

Va astept cu drag! (eu sau una din clonele mele). De fapt, cel mai probabil duminica la Organic Fest va fi altcineva, asa ca daca vreti sa povestim va astept sambata la Sun Plaza sau duminica la Hotel Rin.

7 comentarii:

 1. Tocmai am trecut pe la standul cu miresme! cred ca mai vin si maine ca tot sunteti pe acolo....astazi n-am avut prea mult timp.

  RăspundețiȘtergere
 2. nu stiu cum este promovat Targul Raw dar in Sun Plaza nu este nici un afis. Cei mai multi din vizitatori ne-au gasit din intamplare sau invitati de noi..

  RăspundețiȘtergere
 3. Cristina, eu duminica nu am mai fost la mall, ai mai trecut?
  Cristi, Organic Fest e promovat bine de obicei, si asa a fost si acum. Problema este ca noi ne adresam unui target de nisa care nu locuieste in Berceni si nici nu vine pana acolo. Locatia a fost gresita, nu promovarea.In centru merge bine targul.

  RăspundețiȘtergere
 4. din nefericire l.am ratat anul acesta.. poate am mai mult noroc anul viitor :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu stiu cat de bine e promovat targul acesta al vostru, dar la o cautare simpla pe google, la care ne raportam toti ca e cea mai ieftina promovare, rezultatele sunt nesatisfacatoare.Daca in online prima pagina de rezultate google e cam anemica, ce pretentii ar fi de materiale in print, care costa, si nu putin.Multa bafta in continuare!

  RăspundețiȘtergere
 6. Targurile nu sunt ale noastre, noi doar participam ca expozanti :)
  Amandoua sunt promovate in special la tv. As zice ca asta e cea mai eficienta metoda totusi :)

  RăspundețiȘtergere