miercuri, 2 martie 2011

In 12-13 martie suntem la V4Vintage Flower Power, Sala Dalles!


Am fost in toamna, ne-a placut, mergem si la editia aceasta a V4Vintage, cel mai mare targ de vintage&designer din Romania (vintage&designer&bio, as zice, pentru ca, daca data trecuta invitatii bio au fost parte a temei "Goes Green" a targului, de data aceasta au devenit parte integrala a evenimentului). Un targ elegant, rafinat, cu public educat, intr-o locatie ideala pentru evenimente de gen. Dupa cum spuneam, imi place (plus ca fata din afis seamana un pic cu mine).

Asadar, sambata si duminica 12-13 martie ne gasiti la Sala Dalles intre orele 12-20. Nu vom singuri, ci cu Biobeauty, Napati, nucile de sapun de la AmoreBio si Avallon. Si vom avea cu noi cosmeticele Bioselect, unt de shea, ulei de argan si sapunuri Lois, sapunuri cu miere, detergentii Earth Friendly Products, specialitati de miere de la Apidava, goji, condimente bio, sare de Himalaya, cereale Vitalia si ne mai gandim ce mai luam.

Ce spun organizatorii despre targ:

De câte ori aduci flori? Și, când aduci flori, de câte ori sunt într-un ghiveci?

În această primăvară, hai să admirăm florile eterne – modă, artă, filosofie. Flower Power.

Târgul V for Vintage a ajuns la ediția a șasea. Adică a făcut trei ani. Asta nu înseamnă nimic. Ce e cel mai important este că, de anul trecut, ne-am făcut mari. Găzduiți de Sala Dalles, am putut să ne întindem coatele și degetele de la picioare și am devenit cel mai mare târg vintage&designer din România.

Cât despre expozanți, avem trei categorii deja consacrate (vintage, designer&accesorii), plus una nouă, cu care ne-am împrietenit rapid la ediția trecută – bio&organic.

Ce veți vedea: imprimeuri colorate, flori suprarealiste pictate pe fuste și rochii, boboci metalici de agățat în piept, cercei în formă de margarete, iriși și trandafiri, pantofi pictați, ceaiuri din flori uscate, parfumuri și creme din plante organice, pălării decorate, flori glasate.

CÂND? 12&13 martie 2011

UNDE? Sala Dalles

INTRARE? 10 lei cu băutură

DRESS-CODE? Flower Power. Get creative, get shot! This is my suit vor fotografia cele mai inspirate ținute.

CU CE PLECAȚI: Probabil, cu pungi și pachete. Poate, cu o rochie semnată de un designer surpriză, realizată special pentru eveniment pe tematica FLOWER POWER. Câștigătoarea va fi aleasă în urma unei tombole, la finalul evenimentului. La fel de poate, cu alte premii oferite de saloane de îmfrumusețare, magazine bio, designeri de accesorii.

Un comentariu: