joi, 9 decembrie 2010

Targurile la care vom fi prezenti de Craciun


Saptamana aceasta facem o pauza pentru ca-i musai sa punem BioBunatatile online, dar saptamana viitoare vom participa la 2 targuri:

- ChocoFest, Sala Radio, weekendul viitor de vineri pana duminica (17-19 decembrie) intre orele 10 si 18. Aici vom avea toata gama de miere, vin cu miere si bomboane cu miere de la Apidava, gemuri dietetice, cereale, condimente, ciocolata si bomboane bio, mere deshidratate, si multe seturi cadou in care vor avea loc si cosmetice si jucarii ecologice

- Targul de Craciun de la Baneasa Mall, etaj 1, intre 16 si 19 decembrie orele 10-24 - standul va fi localizat intre Debenhams si GAP. Aici vom avea cosmeticele Olivo, Cattier, Balm Balm, Weleda, Rampal Latour, Lois, Naturafrica, dar si cadouri cu miere, condimente si alte bunatati. La stand vor fi prezente si cosmeticele Manufaktura si produsele Cupron si Magnum Medicale.

Asadar, daca va trebuie cadouri sanatoase si frumos impachetate, sau doar produse bio pe care sa vi le faceti singuri cadou, ca doar le meritati, va asteptam cu drag la standurile noastre.
Iar pentru cine nu are timp de plimbat livram acasa cadouri gata impachetate.

6 comentarii:

 1. Ai inceput sa lucrezi la clonare? Sau cum o sa fii in doua locuri in acelasi timp? Inchiriezi un elicopter? :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Hahahahaha.. buna idee.
  La unul merge Andrei, eventual cu un ajutor. La Baneasa merg eu si o prietena cu care impart standul. Anul trecut in decembrie am fost la 5 targuri in acelasi timp :D

  RăspundețiȘtergere
 3. care e statusul biobunatati? targul acesta harmony de la sala palatului a fost destul de ezoteric. tematica lui a fost ceva de genul "bio si incantaţii voodoo"

  RăspundețiȘtergere
 4. 2000 de produse incarcate, mai trebe sa mai pun aproape 1000 (in principiu asta fac azi). Vor urma circa 2000 dup-aia. Site-ul e gata, dar mai are niste bug-uri. Vroiam sa-l pun azi online dar macar bug-urile sa le rezolv sa nu ma fac de ras :)
  Deci e aproape gata (fara cosul de produse proaspete care apare dupa 1 ianuarie ca logistic vorbind e imposibil de facut pana atunci).

  RăspundețiȘtergere
 5. O sa fie Biobunatati online ca sa primim comanda pana de Craciun?

  RăspundețiȘtergere