joi, 19 august 2010

Bloggerii castigatori ai concursului Lois


In sfarsit am facut extragerea premiilor pentru concursul Lois dedicat bloggerilor care au scris despre noua gama de sapunuri Lois. Am avut 9 participanti, carora le multumesc ca ne ajuta sa promovam un stil de viata sanatos, dar si produsele realizate in Romania, din care de altfel ne dorim cat mai multe.

Participantii au fost, in ordinea in care au publicat articolele:

1. Clarra http://clarra.wordpress.com/2010/07/07/sapunurile-lois-acum-si-mai-bune/
2. Beauty Bazar http://beautybazar.wordpress.com/2010/07/09/lois-fabricat-in-romania/
3. Sigina http://www.sigina.ro/2010/07/promotie-la-sapunurile-lois-100-naturale-acum-cu-o-noua-compozitie/
4. Manie.ro http://manie.ro/sapunurile-lois/
5. Oana http://cafeneauaoanei.blogspot.com/2010/07/noile-sapunuri-lois-de-la-olivo-si.html/
6. Simona http://www.sfaturilebunicii.ro/2010/07/14/oferta-speciala-olivo-sapunurile-lois/
7. Sindesign http://sinsdesign.wordpress.com/2010/07/28/promotie-la-noua-gama-de-sapunuri-lois-cumperi-unul-primesti-doua/
8. Camelcutza http://camelcutza.blogspot.com/2010/07/noua-gama-de-sapunuri-lois.html/
9. Cris http://ccdomino.blogspot.com/2010/07/promotie-sapunuri-lois-fabricat-in.html/

Numerele au fost atribuite in ordinea in care au fost publicate articolele. Extragerea am facut-o utilizand Random.org, primele 3 numere din lista fiind castigatorii seturilor de 3 sapunuri Lois + cosulet, pentru care ii rog sa imi trimita numele complet si adresa pe emailul meu.

Asadar felicitari Manie, Sindesigns si Camelcutza, multumiri tuturor si va mai asteptam pe la noi!

p.s. Promotia cu sapunul gratis continua pana la 1 septembrie, ca mai avem sapunuri de dat!

3 comentarii:

  1. Felicitari castigatoarelor :-) si tie iti doresc cat mai multe idei bune de promovare a produselor sanatoase romanesti.

    RăspundețiȘtergere
  2. As vrea si eu sa iau parte la aceasta promotie cu sapunuri gratis (1 septembrie). Nu vad nici un detaliu unde si cum , ce trebuie sa facem. Consider ca respectand natura ne respectam pe noi insine si ne asiguram un viata mai buna atat noua, cat si copiilor nostri. Asadar, prin ceea ce putem trebuie sa protejam natura, si anume prin detergenti, pungile reciclabile, farduri, sapunuri bio s.a. Daca nu distruge natura, automat este natural si bun si pentru noi, nu credeti? Tot ce este natural/bio este BUN!

    RăspundețiȘtergere
  3. Spuneti ca mai aveti sapunuri de dat. As vrea si eu sa primesc unul daca se poate. Sa stiti ca am observat ca aceasta este metoda cea mai buna de a atrage clienti (probata pe propia piele respectiv vedeti concursul nucilor de sapun, care au oferit gratis mostre, iar eu pe urma am cumparat 2 kg). Va multumesc anticipat. Asa cum am mai spus tot ce e bio este bun si pentru noi si pentru natura. Ceea ce protejeaza natura ne protejeaza de fapt pe noi! Faceti astfel de concursuri si mai multa lume va afla de dvs. Multa lume nu cunoste aceste alternative. Va multumesc frumos. Adresa mea de mail este mandrutaa@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere