marți, 10 noiembrie 2009

Invitatie la povesti cu sapunuri

Sambata mergem la un eveniment inedit cu si despre sapunul natural, organizat de Fundatia Calea Victoriei la Verde Cafe. Mai sunt 3 participanti, fiecare cu alt gen de sapun, sapun de Provence, sapun din Israel, sapun manual romanesc, toate naturale si toate cu povestile lor. Si noi, evident, cu sapunurile grecesti din ulei de masline si cele romanesti handmade Lois. Iar povesti.. am o gramada.
Daca vi se pare interesant, ne gasiti sambata aceasta intre 11 si 14 (dar probabil si mai tarziu) aici. Intrarea este 15 lei si include un ceai, iar locurile sunt limitate.
Mini-expozitia va fi cu vanzare, noi vom avea ca de obicei oferte, si o sa luam cateva si din celelalte produse in traistuta.
Va astept cu drag!

6 comentarii:

 1. Ma bucur ca va duceti cu Lois la targ, pentru trebuie sa existe o alternativa frumos mirositoare si frumos ambalata.

  RăspundețiȘtergere
 2. This is a great post.. Very informative... I can see that you put a lot of hard work on your every post that's why I think I'd come here more often. Keep it up! By the way, you can also drop by my blogs. They're about Vegetable Gardening and Composting. I'm sure you'd find my blogs helpful too.

  RăspundețiȘtergere
 3. Am cumparat sapunurile cu ulei de masline Olivo si sunt super. Le recomand cu draga inima. Si nu uitati, exista chiar si sapun exfoliant.

  RăspundețiȘtergere
 4. Salutare,ti-am trimis si tie o invitatie prin e-mail pentru "proiectul" 100Ro.blogspot.com,as fi incantat daca ai accepta,si ai sa scrii articole si pe acel blog.Bafta!

  RăspundețiȘtergere