vineri, 31 iulie 2009

Sa va numarati bine

Eu stiam ca Oprescu n-are nici o legatura cu nimic, aialalti cu care impart spatiul si bruma de aer in acest minunat oras se pare ca n-au stiut. E, afla acum, pe propria piele.
Din ciclul "concurs pentru cea mai stupida si abuziva idee care ii poate veni unui primar/consilier local/oricarui alt idiot care a ajuns in pozitia asta din bunavointa altor inteligenti ca si el", va prezentam astazi Interdictia de a alerga sau presta orice alta activitate sportiva sau joc in parcuri in grupuri mai mari de 5 persoane.
Mai cititi o data daca nu ati inteles. Vreti sa alergati cu sotul, vecinul si 3 prietene? Ntz ntz ntz, nu e voie. Lasati o prietena acasa. Vor aia micii sa joace un fotbal pe iarba? Pai 5 e suficient sa faci 2 echipe (asa zice domnul Madalin Dumitru de la Primaria Capitalei). Cum nu? doi in poarta, doi alearga, unu' rezerva. A naibii matematica asta cu cine a facut regulile la fotbal. Role in familie cu inca o familie pe langa? volei? cum adica volei? stati voi cuminti pe bancuta in grupuri de cate 3 si mancati seminte in liniste, ca pentru asta nu va amendeaza nimeni. In nici un caz jandarmii care mananca si ei seminte, in linistea din propriul cap.
Sau puteti sa stati organizat (nu uitati, in grupuri de maxim 5 persoane!) in zonele de pe iarba strict delimitate: zona de plimbat caini - zona de plimbat oameni. Zona de plimbat ursul e la primarie.

4 comentarii:

 1. Mda...am auzit si eu imbecilitatea asta la radio!! Mama lor!
  Anunt pe aceasta cale ca maine voi "testa" noua lege pentru ca trebuie sa ma intalnesc cu un grup de mamici si puii lor in parc....Ce vom face exact...habar n-am!...Da' sincer il compatimesc de pe acum pe gardianul care se va lua de noi! Chit ca platesc eu amenda!!!
  Adelamaria

  RăspundețiȘtergere
 2. Rili, rili? Nu pot sa cred asa ceva! MD

  RăspundețiȘtergere
 3. Vaaaai, sa cad jos de pe scaun de ras. Inati au taiat bicicletele, apoi rolele, acum activitatile sportive in grupuri mai mari de 5. Deci sex in 2 se poate, nu? Sau aia nu e activitate sportiva :)). Stii, am asa o bucurie in mine ca ma carabanesc peste 2 saptamaaaani! :D

  RăspundețiȘtergere
 4. Bianca, sexul se face in mod organizat in echipe de cate unul in locurile clar desemnate. Ca daca sunt doi poate ies unii tot ca astia de la primarie :)))

  RăspundețiȘtergere