luni, 15 iunie 2009

Olivo e sambata la targul Ciresarii


Am zis ca ma las o vreme de targuri, dar m-au mai tentat niste fete cu Ciresarii Vintage Show, ma mai duc si la asta dupa care imi iau vacanta de la activitati de genul.
Asadar sambata 20 iunie intre orele 14 si 20 suntem la Scanteia, pe Bd. Ferdinand 73 (intre liceul Hasdeu si Foisor). Intrarea este libera. Vintage, handmade (printre cei mai buni in domeniu) si noi (ne gasiti in mansarda).
Uitati si comunicatul ca cica tre' sa-l pun aici. Ma duc sa cotrobai ca mai am pe undeva cravata de pionier.

Ciresarii Vintage Show
Te asteptam pe 20 iunie, la Ciresarii Vintage Show, in clubul La Scanteia (Bd. Ferdinand, nr 73), intre 14:00-20:00, pentru o calatorie in timp, in care sa imbini degustarea unui savuros parizer pe ziar cu scotocitul prin garderobele bunicilor, adunate de pe bloguri vintage, si vizionarea unor colectii de accesorii hand-made. Intrarea este libera pentru nostalgici, vintage-addicted, fosti soimi ai patriei, rebeli, trend-setters, uber-fahionistas, nonconformisti, retro lovers si ciresari pentru o zi.
Dress code: fusta plisata, pampoane si cravata rosie.

Participanti: Anotherprettyshop, Biba Bazar, Chili Biju, Dulapul bunicii, Eclectic factor, e-vintage, haine-vintage.ro, Italian Vintage, Olivo, Tricksbox, Vintage Addict, Vintage Wardrobe, Virginia Toma & altii.
Organizatori: La Scanteia & haine-vintage.ro
Parteneri: Kudika, Romanian Fashion Bloggers, Hocity.ro. feeder.ro, 121.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu