luni, 23 martie 2009

Hai sa stingem lumina o ora!


Astia au pus ora planetei tocma' cand e meciul Romania-Serbia. Nasol. Un motiv in plus sa nu ma uit, de ce sa imi stric o sambata seara cu potential enervandu-ma ca iar mancam bataie. Va propun sa faceti la fel: stingeti televiorul si luminile, aprindeti niste lumanarele, deschideti o sticla de vin si jucati-va cu partenerul de-a incalzirea globala. Pentru cine nu are partener la indemana, lumanarelele, vinul si un pic de liniste dau o mare stare de bine (experienta proprie).

Sa ajung totusi la subiect: SAMBATA INTRE ORELE 20.30 SI 21.30 planeta stinge luminile. Prin planeta se intelege locuitorii care se gandesc mai departe de urmatorii 10 ani. Fiecare om care stinge lumina (si televizorul) isi da votul contra incalzirii globale, iar scopul este sa convingem marile puteri sa incheie un acord la Copenhaga care sa protejeze planeta de pericolul incalzirii globale. Sa va aduc aminte ca in ultimii 15 ani au fost inregistrati cei mai caldurosi 12 ani din istoria meteorologiei?

Trebuie oricum sa va mai povestesc ceva: la stirea de pe Hotnews.ro, de unde am preluat-o si eu, oamenii s-au apucat sa comenteze: ca asta e o prostie, ca e meciul, ca i-a tinut destul Ceausescu pe intuneric. Mda, aparent le-a si spalat creierele foarte bine. Si de tot.

Un comentariu: