joi, 19 februarie 2009

Concurs bio pentru bloggeri(tze)


Olivo.ro lanseaza un concurs pentru bloggeritze si nu numai (domnii sunt si ei invitati sa participe), cu tema "cosmeticele organice". Concursul are 3 categorii si o categorie bonus:

1. cel mai elocvent articol bio, care se va acorda postului care prezinta cel mai bine cosmeticele organice si de ce e bine sa le utilizam. Premiul consta intr-un set de cosmetice organice cu ulei de masline (unt de corp, sampon, sapun exfoliant). Pentru participarea la aceasta categorie nu este obligatoriu sa plasati link catre Olivo.ro.

2. cel mai bun referrer, care se va acorda blogului care va prezenta Olivo.ro si va aduce cei mai multi vizitatori pe site. Aici sunt 4 premii, premiul cel mare (un set complet de ingrijire organica, format din crema de zi, demachiant, sampon, masca de par, gel de dus, lotiune de corp, crema de maini, sapun exfoliant, sapun lichid) si 3 premii pentru blogurile situate pe urmatoarele locuri (set cu sampon, lotiune de corp, sapun).

3. cea mai buna prezentare a Olivo.ro: aici toata lumea castiga, toate prezentarile Olivo.ro sunt premiate cu o reducere de 25% la toate comenzile facute pana la 30.04.2009. Reducerea nu se aplica produselor aflate deja la oferta. Si, bineinteles, un set de cosmetice organice cu ulei de masline (unt de corp, sampon, sapun exfoliant) pentru cea mai buna prezentare.

4. si un premiu special pentru blogurile de mamici, cea mai buna prezentare a Olivo de pe un blog de mamica e premiat cu un set de ingrijire organica pentru copii si bebelusi (sampon si sapun).

Premiile se pot cumula, de exemplu un articol bio care prezinta si Olivo.ro si pune si link poate castiga 3 premii. Numarul de premii nu este limitat la cele enumerate, daca sunt mai multe articole foarte bune probabil vor fi premiate mai mult de unul.
Pentru a participa la concurs trebuie sa trimiteti un email la office@olivo.ro cu linkul catre postarea voastra.
Perioada de organizare a concursului este 19.02 - 19.03.2009.

Mai multe detalii gasiti la ei pe site.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu